Team MindFlexx

Lisanne Dieleman
Social Worker:

 

Hey daar! Ik ben Lisanne,  Als medeoprichter ben ik gepassioneerd over het samensmelten van sport en mentale gezondheid. Met mijn achtergrond in Social Work en een SKJ-registratie deel ik een passie voor het begeleiden van de jeugd.
Mijn missie is om positieve impact te creëren voor jongeren. Bij MindFlexx combineren we ervaring met een frisse aanpak, waarin we jongeren aanmoedigen om unieke talenten te ontdekken en te groeien.

 

Jozue Weever

Maatschappelijke Sportcoach:

 

Ik ben Jozue, medeoprichter van MindFlexx. Mijn achtergrond in Social Work gecombineerd met mijn sportopleiding aan het CIOS heeft mijn persoonlijke ontdekkingsreis door sport extra diepgang gegeven. Deze unieke combinaties heeft mij doen inzien hoe krachtig sport en welzijn samen gaan. Bij MindFlexx gaan we verder dan alleen training; het is mijn passie om jou, met mijn expertise in zowel social work als sport, te begeleiden naar een veerkrachtig welzijn in een gezond lichaam. Laten we samen de energie van welzijn ontdekken door middel van sport!

 

 


Missie van MindFlexx

Bij MindFlexx streven we ernaar om jongeren te inspireren en te begeleiden op hun reis naar mentale veerkracht en persoonlijke groei.
We geloven in de kracht van sport als middel om fysieke , mentale grenzen te verleggen en in de waarde van gerichte mentale coaching om zelfbewustzijn te vergroten


Visie van MindFlexx

Onze visie is een wereld waarin jongeren en jongvolwassenen niet alleen fysiek fit zijn, maar ook mentaal sterk en veerkrachtig. Bij MindFlexx streven we ernaar een  impact te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van individuen door hen de nodige tools en begeleiding te bieden om hun volledige potentieel te bereiken. We zien een samenleving waarin zelfzorg, mentale gezondheid net zo belangrijk zijn als fysieke gezondheid.

Door onze missie en visie te omarmen, hopen we een blijvende impact te hebben op de levens van degenen die deelnemen aan MindFlexx en bij te dragen aan een gemeenschap waarin mentale kracht centraal staat.


 

"MindFlexx: Jouw Groei, Onze Missie. Samen Sterker."